sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova are probleme de lot înainte de meciul cu Oțelul

Meciul dintre Oțelul Galați și CSU Craiova este programat sâmbătă seara, e la ora 21:30. Oltenii sunt favoriți, pe hârtie, dar gazdele pot produce o surpriză serioasă, dacă jocul antrenat de Dorinel Munteanu va fi pus în practică, așa cum își dorește tehnicianul gălățenilor.

Mai mult decât atât, Costel Gâlcă are probleme de lot înainte de această partidă. Pe lângă faptul că Anzor încă nu și-a revenit, iar Alex Cicâldău nu este 100% din punct de vedere fizic, CSU Craiova mai are alți doi accidentați. Este vorba despre Elvir Koljc și Paradela, două piese importante din ofensiva trupei din Bănie.

Cunoaştem Oţelul Galaţi, e o echipă cu intensitate, cu agresivitate, care a jucat de la egal la egal toate meciurile şi şi-a impus acest joc. Şi în Giuleşti au fost foarte aproape să câştige. Şi noi trebuie să fim la o anumită intensitate, să avem agresivitate ca echipă, să fim compacţi, să nu lăsăm spaţii. La fiecare meci ne creăm ocazii, dar îmi doresc să le şi finalizăm.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Paradela este în afara lotului, la fel și Elvir care are probleme la umăr. Sunt mici răceli și dureri la fiecare. Era foarte important să câştigăm meciul cu Unirea Slobozia având în vedere că nu câştigasem de patru meciuri. Mi-aş fi dorit să marcăm mult mai mult, dar până la urmă a fost o victorie, am câştigat cu 3-0, jucătorii au intrat foarte hotărâţi în meci.”, a declarat Costel Gâlcă, la conferința de presă premergătoare meciului cu Oțelul.

Politica