sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Video/Scandal cu bătaie și mașini avariate

Scandal cu bătaie și mașini avariate, în Râmnicu Vâlcea. Mai mulți tineri au fost implicați în conflictul care a avut loc pe strada Hacman din oraș.

Scandalul ar fi pornit după ce câțiva indivizi au coborât dintr-un bloc, au urcat într-un autoturism și ar fi acroșat două mașini parcate, după cum scriu jurnaliștii de la seintamplainvalcea.ro. Vâzând ce s-a întâmplat, unul dintre propiertari, împreună cu o femeie și un bărbat, ar fi încercat să filmeze cele întâmplate. Atunci ar fi pornit scandalul, iar martorii au declarat, pentru sursa citată, că tinerii care au provocat accidentul ar fi început să îi alerge cu cuțitele pe ceilalți.

”Unul dintre ei s-a luat după mine și chiar a aruncat cu un cuțit înspre mine. Am alergat pe stradă, iar în același timp sunam la 112. Atunci am auzit cum strigau prietenii mei și m-am gândit că sigur au dat ăia cu cuțitul. Am ajuns în dreptul unei instituții care avea paznic și chiar mă gândeam să sar gardul. Salvarea mea a fost în momentul în care a apărut o mașină a Jandarmeriei. Jandarmii au oprit imediat și am reușit să urc în dubă”, a declarat una dintre victime, pentru seintamplainvalcea.ro.

Agresorii au fugit de la fața locului. Polițiștii l-au prins pe unul dintre ei. Este vorba despre un tânăr de 21 ani, din Mihăești. Ulterior, a fost identificat și cel de-al doilea, un tânăr de 22 ani, din Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica