vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Primarul din Târgu Jiu nu e interesat de problemele de la Viitorul Pandurii

Clubul Viitorul Pandurii are probleme financiare. Formația gorjeană nu se va prezenta la meciul din următoarea etapă din Liga 2. Astfel, sunt riscuri mari să existe sancțiuni pentru această formație.

După ce problemele de la Viitorul Pandurii au fost discutate și în spațiul public, primarul din Târgu Jiu a reacționat. Marcel Romanescu spune că el nu se preocupă de viitorul acestei echipe, pentru că autoritățile locale se axează pe CSM Târgu Jiu, echipă din Liga a 4-a.

Nu știam despre această problemă a lor, dar vă informez că noi nu avem nicio treabă cu această formație și nu îi acordăm niciun fel de susținere. Ei au jucat la noi pe stadion contra cost pentru că omul care patrona echipa era din Tg Jiu, dar atât. Echipa asta nu reprezintă orașul Tg Jiu, plus că a decis să joace și pe la Severin. Primaria din Tg Jiu susține pe CSM Tg Jiu, echipă din Liga 4.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum că ne aduc vreun prejudiciu de imagine că joacă și sub numele de Tg Jiu cred că e problema celor de la OSIM care le-au dat posibilitatea să joace cu acest nume, dar nu e problema noastră. Vă repet noi nu îi acordăm nicio susținere și echipa asta nu are nico legătură cu orașul Tg Jiu și cu Primaria noastră. E doar o entitate privată. Noi am demarat un nou proiect cu CSM Tg Jiu în Liga 4 și sperăm să facem lucruri cât mai bune cu această formație. Că au fonduri financiare să continue competiția Ligii 2 este doar problema lor. Echipa este o entitate privată și e treaba celor de acolo cum se vor descurca”, a spus Marcel Romanescu, conform ProSport.

Politica