joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Viitorul Pandurii nu se prezintă la meciul cu Șelimbăr

Conducerea clubului Viitorul Pandurii Târgu Jiu a înștiințat astăzi FRF că nu se prezintă la meciul de sâmbătă, cu CSC Șelimber, programat pe Stadionul Măgura, din Cisnădie, în etapa a 9-a din Liga 2. Președintele clubului gorjean a explicat situația și dă vina pe lipsa banilor, după ce sponsorii au cam abandonat formația din Târgu Jiu.

„Sincer, am fost în imposibilitatea organizării meciului de sâmbătă. Din cauza rezultatelor, sponsorii cam și-au retras bănuții, să zic așa! Să văd ce soluție găsim. În momentul ăsta, sponsorii nu au finanțat, nu au vrut să mai dea bani. Asta e! Am informat federația că nu ne prezentăm la meciul de sâmbătă. Nu e vorba de transport, e vorba de hotel. Asta e, vom găsi noi vreo soluție, cumva”, a spus, pentru Liga2.ro, Călin Vladimirescu.

Se pare că fotbaliștii sunt cei care nu mai vor să joace, din cauza restanțelor salariale, iar conducerea clubului cu origini la Șirineasa, în Vâlcea, a invocat la FRF că echipa nu poate face deplasarea din motive financiare, după cum notează informatiadeseverin.eu.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Articolul precedent
Articolul următor

Politica