joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Accident pe Centura de Nord a Craiovei

Un accident a avut loc, joi după-masă, pe Centura de Nord a Craiovei. Un bărbat de 74 de ani care conducea nu a respectat un indicator rutier de oprire și a intrat într-o altă mașină condusă de un alt bărbat în vârstă de 43 de ani. Ambii șoferi au ajuns la spital cu răni.

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au stabilit că un bărbat, de 74 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gârlești, la intersecția cu DN 65 F, nu ar fi respectat semnificatia indicatorului „OPRIRE”, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula pe DN 65 F, fiind condus de un bărbat de 43 de ani, din județul Mehedinți. În urma evenimentului rutier, cei doi bărbați au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital”, potrivit Poliției Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica