joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

CSM Slatina, lecție de fotbal pentru FCU Craiova

CSM Slatina poate fi numită revelația startului de sezon din Liga 2. Oltenii nu doar că au arătat un fotbal plăcut, dar au și reușit să adune puncte, pentru o clasare pe poziția a treia, după 8 partide disputate. Nu se poate spune același lucru și despre FCU Craiova, formație patronată de Adrian Mititelu și antrenată, momentan, de Marius Croitoru. Craiovenii au fost încrezători, în startul sezonului, dar rezultatele încă întârzie să apară.

Fotbaliștii de la FCU Craiova nu reușesc să se evidențieze nici măcar individual. Federația Română de Fotbal prezintă în fiecare sfârșit de lună o propunere de echipă ideală pe baza evoluțiilor fotbaliștilor din etapele programate în acest interval de timp.

„Pentru luna septembrie 2024 am avut 4 etape programate din sezonul regular, iată cum arată un prim 11 al jucătorilor evidențiați în urma acestor partide, împreună cu antrenorul lunii septembrie în Liga 2 Casa Pariurilor”, a transmis FRF.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iată echipa ideală alcătuită de FRF:

Portar: Eduard Chioveanu (CS Afumaţi)

Fundași: Daniel Vîrtej (Steaua Bucureşti), Alexandru Duţu (CS Afumaţi), Antoniu Manolache (Corvinul 1921 Hunedoara)

Mijlocași: David Irimia (FC Metaloglobus), Ionuț Zaina (CS Afumați), Yassine Zakir (FC Metaloglobus), Soufiane Jebari (Csikszereda)

Atacanți: Mahadi Kayondo (CSM Slatina), Jozef Dolný (Csikszereda), Carl Davordzie (Ceahlăul)

Antrenorul lunii septembrie: Vasile Neagu (CS Afumați)

Pe banca unei nou-promovate, Vasile Neagu a reușit o lună cu 3 victorii și o remiză, fără gol primit!, obținând inclusiv succese în deplasări grele la FCU 1948 Craiova, 3-0!, și la Chindia Târgoviște, 1-0. Și Ianis Zicu (Metaloglobus) merită remarcat, după 4 victorii pe linie, dintre care două în meciuri tari, acasă cu FC Voluntari și în deplasare la Ceahlăul, dar faptul că unul din succese a venit în fața unei formații în degringoladă, codașa Viitorul Pandurii, iar în cazul lui Vasile Neagu vorbim de o nou-promovată, CS Afumați, au constituit argumente pentru nominalizarea tehnicianului ilfovenilor”, au mai transmis șefii fotbalului românesc.

Politica