miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu știe de unde a plecat căderea echipei FCU Craiova: „Aici am greșit, am schimbat, forțat de împrejurări”

FCU Craiova a retrogradat și nu o duce prea bine nici în Liga 2. Adrian Mititelu nu se aștepta la o astfel de cădere, ținând cont de valoarea lotului pe care, în urmă cu un an, în avea la dispoziție. Vedetele echipei au dezamăgit în SuperLiga României, indiferent de antrenorii care au stat pe banca alb-albaștrilor, în sezonul trecut.

Acum, în B, oltenii sunt la mijlocul clasamentului și par mai mult o echipă fără prea mari pretenții, în ceea ce privește promovarea. Adrian Mititelu spune că toată această cădere a pornit în momentul în care Dan Vasilică a plecat de la FCU Craiova. Patronul formației din Bănie subliniază faptul că nu el l-a dat afară pe preparatorul fizic, ci chiar șeful staff-ului de la acea vreme a dorit să plece, din cauza contestatarilor.

„Concluzia e că cea mai mare greșeală a fost făcut-o când l-am dat afară pe Dan Vasilică. (n.r- februarie 2024). Bine, nu l-am dat afară… A fost contestat, nu a vrut să mai stea… Toată lumea din oraș îl acuza. Nu vorbesc de Vasilică neapărat, ci de stilul lui de preparator fizic. El e un adept al forței. Noi am mers de la început pe forță și asta ne-a dus sus.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îmi reproșez ce s-a întâmplat. Am cedat și am acceptat demisia lui Vasilică. Aici am greșit, am schimbat, forțat de împrejurări. Eram afectați că nu am prins play-off-ul, am schimbat. Și ne-am dus în liga a doua”, a declarat Adrian Mititelu la gsp

Politica