miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Minor de 14 ani reținut pentru cinci infracțiuni de furt

Un minor de 14 ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru cinci infracțiuni de furt calificat. Băiatul a intrat, la începutul acestui an, în două case din Craiova de unde a furat mai multe obiecte din construcții. Acesta a mai furat, în luna august a acestui an, nouă saci de folie ce conțineau peturi din plastic și doze de aluminiu reciclabile, precum și o pereche de adidași din mai multe magazine din oraș.

„În fapt, în perioada 27.12.2023-22.01.2024 acesta este bănuit că ar fi pătruns în locuințele a două persoane, din municipiul Craiova, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și obiecte folosite în domeniul construcțiilor.

Totodată, în perioada 08.08-11.08.2024, minorul ar fi sustras din incinta mai multor societăți comerciale nouă saci de folie ce conțineau peturi din plastic și doze de aluminiu reciclabile, precum și o pereche de adidași.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma unui complex de activități investigativ-operative desfășurate de către poliţişti, a fost identificat un minor de 14 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de către polițiști, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, potrivit Poliția Dolj.

Miercuri, minorul de 14 ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Politica