luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Centru social la Popești

Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, a anunțat că în comuna Popești, cu bani europeni, se va construi un nou centru social.

Luni, 30 septembrie, Consiliul Județean Vâlcea a primit contractul de finanțare pentru noua investiție pentru protecția socială din județul Vâlcea.

„Este vorba despre construirea și dotarea unui centru de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu pentru persoane adulte cu dizabilități, care va fi construit în comuna Popești și va fi coordonat de DGASPC Vâlcea. Peste 4 milioane lei (cca 800.000 euro) din PNRR se vor investi într-o clădire modernă, cu o suprafață de 250,75 mp, un proiect al cărui termen de execuție este de 12 luni. Prin proiect, noul centru va avea și dotări specifice, astfel încât beneficiarii să aibă parte de servicii specializate la standarde înalte. Scopul noii investiții este acela de a mări capacitatea centrelor sociale pentru îngrijirea persoanelor cu dizabilități sau a bătrânilor singuri din județul Vâlcea, centre pentru ale căror servicii există o adresabilitate foarte mare’, a anunțat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica