luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Teama de a face bine a blocat PSD și PNL

Implicarea unei organizații politice în situații de criză poate aduce beneficii foarte mari. Nu poți însă face acest lucru dacă nu pari făcut ca să faci bine.

George Simion a reușit să mobilizeze exemplar organizații din țară ale AUR pentru a ajuta comunitatea afectată din unele comune din județul Galați. Și din Vâlcea au plecat voluntari AUR cu ajutoare și forță de muncă.

În primul rând a aduce oameni din alte județe care poartă veste inscripționate cu sigla partidului creează unitate pentru aceste organizații, senzația că aparțin unui grup numeros de oameni buni. Televiziunile fac reclamă, pe rețelele de socializare se vede sigla partidului purtată de oameni ce refac case. Partidul crește ca imagine. Arăți solidaritate, empatie și compasiune și nu capeți doar voturile unui sat. Urmăream niște analiști ce spuneau că și ce dacă AUR va lua 80 la sută în comuna Pechea?!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ei bine, nu este vorba despre o comună, este vorba despre cum tratezi un eveniment. Cum te raportezi la el. Ce faci pentru oameni?

Bineînțeles că forța financiară a organizațiilor politice PSD sau PNL din multe județe este  mai mare, ca să nu mai vorbim de persoanele înregimentate în aceste partide și care trăiesc de ani buni din joburi sinecuri, obținute politic.

Era floare la ureche pentru oricare din cele două partide să mobilizeze să spunem un camion de județ cu materiale de construcție și 10 muncitori.

În zona respectivă ar fi sosit 400 de muncitori cu veste PNL sau PSD și 40 de camioane cu ajutoare. Altfel se refăceau gospodăriile și altfel era imaginea publică a celor două partide. De ce nu au făcut acest lucru?

Din teamă. Din teama că apoi vor trebui să facă frecvent astfel de gesturi, de câte ori în țară vor fi situații critice.

Iar ei, baronii mari și mici ajunși la putere nu s-au luptat să facă acte de caritate. Ei și grupurile lor de interese nu se cred ONG-uri și nici nu sunt. Eventual folosesc ONG-uri create tot politic pentru a face bani de partid, de gașcă, nu bani pentru sinistrați.

Politica