luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a dat startul unui nou an universitar

„Urez tuturor studenților și cadrelor didactice un an universitar plin de realizări și provocări intelectuale”

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a dat startul unui nou an universitar, luni, 30 septembrie, prilej de bucurie și emoție atât pentru studenți, cât și pentru cadrele didactice. La eveniment a participat și Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, care a adresat un mesaj de susținere și încurajare studenților.

Cosmin Popescu a subliniat importanța educației ca motor al progresului social și economic, exprimându-și sprijinul față de tinerii studenți care reprezintă viitorul comunității și al țării.

„Am participat astăzi, cu drag, ca de fiecare dată, la deschiderea anului universitar la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Începutul unui nou an universitar este întotdeauna un moment de reflecție și de speranțe noi pentru viitor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În calitate de președinte al Consiliului Județean Gorj, dar și de părinte al unui copil care este student, îmi exprim deplina susținere pentru tinerii noștri studenți, care reprezintă viitorul comunității noastre și al țării. Investiția în educație este o investiție în progresul nostru social și economic.

Urez tuturor studenților și cadrelor didactice un an universitar plin de realizări și provocări intelectuale, cu convingerea că eforturile de astăzi vor aduce rezultatele dorite pentru un viitor mai bun. Dragi studenți, începutul acestui nou an universitar este o oportunitate de a vă urma pasiunile și de a vă construi viitorul.

Vă îndemn să priviți cu încredere și entuziasm către viitor, să valorificați fiecare moment din parcursul vostru academic și să profitați de resursele valoroase pe care această universitate vi le pune la dispoziție. Vă doresc mult succes în tot ceea ce întreprindeți!”, a transmis Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, pe Facebook.

Politica