luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Salvarea pentru FCU Craiova vine din Emiratele Arabe Unite

Adrian Mititelu speră ca situația de la FCU Craiova să se redreseze în iarnă. În pauza competițională, perioada de transferuri va fi repornită, iar oltenii pot face mutări importante. Patronul alb-albaștrilor are șansa să reconstruiască lotul echipei sale, dacă îl vinde definitiv pe Juan Bauza. Formația din Bănie a primit 500.000 de euro pentru împrumutul argentinianului Baniyas, dar o sumă de 6 ori mai mare poate să ajungă în conturile clubului, în viitorul apropiat.

Formația din Emiratele Arabe Unite are posibilitatea să îl transfere definitiv pe Juan Bauza, în iarnă, pentru suma de 3 milioane de euro. Acei bani pot fi extrem de utili pentru FCU Craiova, echipă ce își dorește să obțină promovarea, la finalul acestui sezon. Tot ce trebuie să facă oltenii, în afară de a spera ca arabii să îl cumpere pe mijlocaș, este să reziste cât mai bine până în iarnă, când Adrian Mititelu ar putea să investească mai mult în transferuri importante.

Altceva, ce să fac? Puteam să-l țin pe Bauza, un jucător pe care clubul va încasa probabil 3 milioane în decembrie? Baeten avea 4 ani de FCU, ce puteam să-i mai fac să-l țin? Dragoș Albu, dacă juca el, nu mai juca Pop, la fel de valoros. Și ce faci, pe Achim îl ții pe bară? Un fotbalist cu experiență. Bounaas unde mai juca?”, a explicat Mititelu politica de transferuri de la FCU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica