luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Accident în Olt. Ambii șoferi au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, în comuna Brebeni pe Drumul Județean 546. Două mașini s-au izbit, iar ambii șoferi, doi bărbați în vârstă de 31 și 38 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital. Aceștia nu conduceau băuți.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Izvoarele, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un atutoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din comuna Mărunței, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului rutier, două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, transmite IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica