duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

FCU Craiova, învinsă pe Oblemenco! Suporterii cer demisia lui Marius Croitoru

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu de CS Afumați, cu scorul de 0-3

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu de CS Afumați, cu scorul de 0-3, în etapa a opta din Liga 2. Ca urmare a acestui rezultat, ilfovenii au urcat pe locul cinci în clasament, o poziție care le asigură calificarea în play-off, și se află la egalitate de puncte cu Corvinul Hunedoara, care are un meci mai puțin jucat, conform DigiSport.

De cealaltă parte, oltenii au rămas pe locul 10, având 12 puncte, la egalitate cu FC Voluntari, echipă care își propune de asemenea revenirea în SuperLiga României. Astfel, formația antrenată de Marius Croitoru a înregistrat al doilea meci consecutiv fără victorie în Liga 2 și a suferit a doua înfrângere din acest sezon.

Golurile din acest meci au fost marcate de Cezar Beșleagă, în minutul 30, care a șutat imparabil din marginea careului la colțul lung, Ciprian Stanciu, care a înscris cu o lovitură de cap în minutul 51, și Robert Petculescu, un atacant de doar 17 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimele minute ale meciului din Bănie, suporterii FC U Craiova i-au cerut demisia lui Marius Croitoru, antrenor care a preluat echipa la sfârșitul lunii mai.

Politica