duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

TIR cu piese de mobilier pentru o școală din Gorj

„Suntem prima unitate de învățământ din municipiu care a beneficiat de toate dotările încă de la început de an școlar”

Sosirea unui nou tir cu piese de mobilier la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, vineri, 27 septembrie, a adus bucurie tuturor celor prezenți: elevi, cadre didactice și părinți. Cu această livrare, ultima parte din lotul de mobilier a fost în sfârșit adusă în școală, conform Gorjeanul.

„Suntem prima unitate de învățământ din municipiu care a beneficiat de toate dotările încă de la început de an școlar. Achiziția a fost derulată de Primăria Târgu Jiu în cadrul Proiectului “Creșterea calității infrastructurii de învățământ, prin dotarea cu echipamente digitale, mobilier si materiale didactice a unităților de învățământ din municipiul Târgu Jiu.”

Echipamentele digitale au fost deja instalate și se lucrează intens pentru montarea mobilierului. Sunt promisiuni pe care administrația locală le-a onorat cu succes, implicându-se permanent pentru a dezvolta un mediu de învățare la standarde înalte. Acestea vin în completarea investițiilor din ultimii doi ani de care a beneficiat școala.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Împreună cu Asociația de Părinți va fi modernizată și biblioteca. O importantă contribuție financiară în acest demers revine urmașilor fondatorului școlii noastre, familia Săvoiu. Mulțumim administrației locale, sponsorilor, părinților, întregului personal din unitate pentru colaborare și implicare. Împreună se va scrie o nouă poveste pentru elevii de la Săvoiu, care le va influența devenirea”, a declarat directorul unității, prof. dr. Corina Panduru.

Școala Gimnazială “Constantin Săvoiu” este o unitate emblematică în peisajul educațional românesc, cu o existență de 170 de ani și cu un procent semnificativ de elevi cu performanțe extraordinare.

Politica