duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Cu pistolul, la partidul AUR

Incident la partidul AUR din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat a scos pistolul. Potrivit Poliției, omul s-a așezat pe un scaun lângă un bărbat. A pus pistolul pe un scaun și a început să-l privească insistent.

„La data de 28 septembrie a.c., ora 17.00, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin plângere, de un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că, în intervalul orar 13.00-13.40, în timp ce se afla în sediul unei filiale locale a unui partid politic, în incinta locației ar fi intrat un bărbat care s-ar fi așezat lângă acesta, după care ar fi scos un pistol pe care l-ar fi pus pe scaun și ar fi început să privească insistent persoana care a sesizat evenimentul.

Ulterior, bărbatul a fost scos afară din sediul respectiv, de un alt bărbat, de 50 de ani, din municipiu Drobeta-Turnu Severin. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale, Biroului de Ordine Publică și Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificată persoana bănuită, ca fiind un bărbat de 38 de ani, din Drobeta-Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea unei măsuri preventive. În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, transmite IPJ Mehedinți.

Politica