vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Dilemă politică! Liderii liberali din Vâlcea nu pot să atace justificat PSD-ul și pe Marcel Ciolacu

Miercuri, în decurs de doar trei ore, mai mulți lideri PNL au lansat atacuri la adresa lui Marcel Ciolacu pe tema absorbției fondurilor Europene.

Siegfried Mureșan, Dan Motreanu, Robert Sighiartău, Gheorghe Falcă și Tănase Stamule au transmis la foc automat comunicate în care îl acuză pe Marcel Ciolacu că are absorbție zero a fondurilor europene de coeziune în bugetul multianual UE 2021-2027, că a eșuat în atragerea fondurilor PNRR și a ratat o investiție de miliarde de euro.

Toate aceste atacuri vin ca urmare a deciziei de a muta atacul inițial împotriva lui Ciolacu și a PSD, generat de refuzul pesediștilor de a vota o lege care să-i permită lui Iohannis să candideze pentru un loc de senator..

Policlinica Buna Vestire Craiova

Președintele, după ce a văzut că nu va putea beneficia de o lege cu dedicație, a declarat că nu vrea această lege.

În realitate, liberalii din toată țara, indiferent de funcția ce o au, știu bine care este adevărul.

Cei din Vâlcea oricum nu erau mari fani ai lui Klaus. Știau și de casele pe care acesta le-a pierdut acum în instanță, știau de aroganța lui, de lene, de golf, de turism pe banii statului.

Acum linia de atac a PNL mutată pe absorbția de fonduri europene pare și ea inaccesibilă într-un județ în care primarul social democrat Mircia Gutău a adus sume imense prin proiect finanțate de UE în Râmnicu Vâlcea, iar președintele CJ Vâlcea, social democratul Constantin Rădulescu este unu dintre cei mai performați lideri județeni din acest punct de vedere, al fondurilor atrase.

Deci orice atac al liberalilor ar părea nu doar grotesc, dar și inacceptabil.

Politica