vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Șefii de la CSU Craiova, după tragerea la sorți din Cupă: „Suntem nemulţumiţi”

Conducerea celor de la CSU Craiova a reacționat după tragerea la sorți din Cupa României. Trupa din Bănie va avea meciuri grele în grupe, iar directorul general al clubului patronat de Mihai Rotaru, Ovidiu Costeşin, a subliniat faptul că formația antrenată de Costel Gâlcă va avea și două partide dificile în deplasare, cu FCSB şi Petrolul Ploieşti.

Suntem nemulţumiţi de tragerea la sorţi, asta e clar. Este o grupă infernală la prima vedere, cu trei deplasări, dintre care două la echipe fruntaşe din Liga I, la Petrolul şi la FCSB. Cu Petrolul se mai întâmplă să jucăm şi de două ori în patru zile, la început de decembrie.

Avem meci de cupă la mijlocul săptămânii, apoi jucăm tot la ei în campionat, apoi iar deplasare, în 18 decembrie, dacă nu mă înşel, la FCSB. Repet, pe hârtie cel puţin, la prima vedere, pare foarte greu”, a declarat Costeşin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În acest an, oltenii speră să nu se mai facă de râs în Cupa României. Totuși, ținând cont de adversari, de modul în care vedetele echipei joacă în momentul de față, dar și de accentul care se pune pe câștigarea titlului, Cupa ar putea trece pe plan secund pentru alb-albaștrii de la CSU.

Politica