vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Bâlciul Anual de la Corabia va fi organizat în perioada 12-14 octombrie

Primăria orașului Corabia organizează, în perioada 12–14 octombrie în Piața Independenței din oraș, Bâlciul Anual. Evenimentul va avea loc și pe segmentul bulevardului 1 Mai, cuprins între intersecția cu str. Tudor Vladimirescu și strada Ștefan cel Mare din Corabia.

„Primăria orașului Corabia vă invită la Bâlciul Anual 2024! Cu entuziasm și bucurie vă anunțăm că în perioada 12 – 14 Octombrie în Piața Independenței și pe segmentul bulevardului 1 Mai, cuprins între intersecția cu str. Tudor Vladimirescu și strada Ștefan cel Mare, sunteți așteptați la Bâlciul Anual din Corabia!

Vă așteptăm cu drag să fiți parte a acestor zile de sărbătoare, să ne distrăm împreună în siguranță și să sărbătorim spiritul unit al comunității noastre! Bâlciul Anual din Corabia este una dintre ocaziile prin care celebrăm diversitatea culturii noastre locale și o oportunitate de a întări legăturile dintre noi și de a construi împreună amintiri de neuitat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comercianții care au deținut spații la bâlciul din 14 Octombrie 2023, și care doresc să închirieze și în acest an, sunt rugați să ia legătura cu Florin Luță la telefon – 0744431350 sau e-mail : [email protected], a transmis Primăria Orașului Corabia, pe o rețea de socializare.

Evenimentul a devenit deja o tradiție pentru locuitorii orașului. Este o bucurie anuală de cel puțin 100 de ani pe care locuitorii o respectă.

sursa foto: FB/Primăria Orașului Corabia

Politica