vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Grav accident în Vâlcea! Unul dintre șoferi a ajuns la spital

Un grav accident a avut loc, marți după-masă, în localitatea Galicea din Vâlcea. Două mașini s-au izbit, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat. Pompierii vâlceni au intervenit și l-au salvat pe bărbatul de 37 de ani. Acesta a ajuns la spital rănit.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, un tânăr de 19 ani din, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani din localitatea Olanu.

În urma coliziunii, conducătorul auto în vârstă de 37 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. De asemenea, cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis Poliția Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în data de 24 septembrie a.c., pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor medical la un accident rutier produs în localitatea Galicea. S-au deplasat la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost alocată și o ambulanță SAJ.
În urma accidentului, în care au fost implicate două autoturisme și 2 ocupanți (conducătorii auto), o persoană a fost încarcerată. Victima surprinsă în autoturism a fost extrasă cu celeritate de salvatorii vâlceni si predată, conștientă, echipajului SAJ, iar cealaltă persoană a fost monitorizată de echipajele medicale, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital”
, au spus reprezentanții ISU Vâlcea.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica