vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu vrea mai mult de la transferurile cu care s-au lăudat Gâlcă și Rotaru: „Tot la ai noștri ne uită”

Sorin Cârțu crede că oltenii ar trebui să aibă mai multe pretenții de la jucătorii străini transferați de Mihai Rotaru la cererea lui Costel Gâlcă sau cu aprobarea acestuia. Fostul președinte de la CSU Craiova a observat faptul că presiunea este tot pe umerii fotbaliștilor români Alex Mitriță, Nicușor Bancu, Laurențiu Popescu, Andrei Ivan sau Ștefan Baiaram. Totuși, patronul clubului a investit mult pentru transferul unor străini, pe care i-a considerat valoroși.

Schimbările au intrat mai bine. Mă deranjează că jucătorii noștri străini au nevoie de schimbare la meciuri. Se anunță un meci important cu liderul și vreau să îi văd că ies în evidență. Tot la ai noștri ne uită. De la străini avem mai puține așteptări. La meciul cu Sepsi ne-am descurcat bine pe teren și am rezolvat multe probleme. Dar am avut probleme la capitolul aerian.

Centrările nu au fost degajate sau respinse de apărarea noastră. Avem probleme în apărare, iar fundașii noștri centrali nu au o înălțime deosebită. Maldonado nu e rău acolo. Dar sare anticipativ, are o tehnică la capitolul ăsta bună. Nici nu sunt atacanți în România care să te domine fizic și atunci rezolvă cât de cât. Dar la partidele din Europa nu au reușit să facă față unor atacanți cu gabarit. Asta pentru că au înălțime medie”, a spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Paradela, Mora, Sierra și Oshima sunt străinii transferați de Rotaru, în ultimele luni, care au și apucat să debuteze pentru CSU Craiova. Totodată, Maldonado și Anzor sunt alți doi fotbaliști pentru care formația alb-albastră a plătit sume importante, în urmă cu un sezon.

Politica