vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Primul avertisment pentru Costel Gâlcă: „Știau ce program au”

Sorin Cârțu îl avertizează pe Costel Gâlcă în ceea ce privește următoarele meciuri pe care CSU Craiova le are de disputat. Trupa din Bănie s-a încurcat de echipele cotate mai slab, dar va fi nevoită să dea piept cu formații mai puternice, care au pretenții de play-off. Astfel, fostul președinte al alb-albaștrilor nici nu îndrăznește să mai vorbească despre titlu, momentan, cu media de puncte obținută de olteni, până în prezent.

Urmează meciuri grele, dar ştiau ce program au. Sunt 10 etape şi 16 puncte, nu mi se pare… E o medie de 1,6 puncte pe meci. Nu-mi vorbiţi mie de titlu la o medie de 1,6. N-ai cum să vorbeşti de titlu cu o medie de 1,6. Eu la modul ăsta fac întotdeauna socotelile. Sigur că 10 etape înseamnă o treime din sistemul regular, dar vreau mai mult dacă ai acest obiectiv de a câştiga campionatul.

Sigur că în momentul în care vin jucători, ai mai mult timp la dispoziţie, să vedem. Poate va fi şi inspiraţie mai multă. Poţi să recuperezi, dar să vedem cum jucăm cu handicap dacă noi jucăm prost când suntem cât de cât cu un avantaj sau la egalitate”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fostul oficial de la CSU Craiova a taxat și evoluțiile a doi jucători din echipa lui Gâlcă. Alex Mitriță și Paradela l-au dezamăgit pe Cârțu, care așteptă ca fiecare dintre cei doi să facă atât faza ofensivă, cât și faza defensivă, la nevoie.

În prima repriză am început cu Mitriță în banda stânga și acolo Silaghi și cu Boboc au făcut multe probleme pentru Craiova. La un moment dat s-a schimbat situația. L-a trecut (n.r.- Costel Gâlcă) pe Paradela în stânga și a blocat mai mult partea stângă. Paradela la momente de a bloca adversarul e bun. Dar să ne ajute și pe noi să dezvoltăm are probleme. Noi am marcat un gol norocos. Eu spun că e autogol. Șutul lui Oshima se ducea departe. E un autogol, dar egalul e un rezultat echitabil. Până la urmă 1-1 e echitabil pentru ce s-a arătat în teren.”, a declarat Costel Gâlcă, conform Fanatik.

Politica