sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Fotbaliștii de la SCM continuă parcursul fără greșeală

Fotbaliștii de la SCM Râmnicu Vâlcea au jucat pe propriul teren în runda a patra a eșalonului al treilea și au avut ca adversar probabil principala contracandidată șa șefia Seriei a 8-a, Speed Academy Pitești.

Argeșenii au început mai bine întâlnirea și au dominat primul sfert de oră. Golul oaspeților a venit logic, în minutul 17, după o lovitură de colț. Speed putea să își majoreze avantajul de pe tabela de marcaj apoi vâlcenii și-au revenit din pumni și au pus presiune mare pa apărarea adversarilor. În minutul 26 avea să se restabilească egalitatea pe tabela de marcaj după ce Bogdan Rusu a fructificat pasa de gol de la Cosmin Neagu. După 1-1 la pauză, SCM Râmnicu Vâlcea a dominat clar repriza secundă și în minutul 65 gruparea din Zăvoi a intrat în avantaj după o acțiune personală fructificată de Ivan. Ultima reușită a meciului i-a aparținut lui Bogdan Rusu și vâlcenii au bifat a patra victorie consecutivă în Liga a III-a, conducând cu autoritate Seria a 8-a.

Sparta, egal ghinionist la Cărbunești, Viitorul, înfrângere clară

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proaspăt promovată în fotbalul mare, Sparta Râmnicu Vâlcea a reușit un nou rezultat pozitiv. Gruparea antrenată de Mihai Lungan a fost la un pas de succes pe terenul formației ARO Câmpulung care a egalat la trei în minutele de prelungire. Pentru vâlceni au marcat Mihai Costea (51), Mario Mutu (68), Alexandru Uță (76). Cealaltă reprezentantă a Județului Vâlcea în Liga a III-a, Viitorul Dăești, a pierdut clar, 0-3, în deplasarea de la Gilortul Tg. Cărbunești.

Politica