vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Un șofer grăbit și-a băgat copiii în spital

Trei copii și o femeie au fost răniți, într-un accident rutier în care au fost implicate mai multe mașini. Accidentul, care a avut loc, duminică, în Filiași, a fost provocat chiar de tatăl lor.

Potrivit Poliției, un bărbat, de 38 de ani, din Filiași, „în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Filișanu, la intersecţia cu bulevardul Racoțeanu, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din localitate, intrând în coliziune cu acesta”.

Cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o mașină care circula pe bulevardul Racoțeanu, condusă de un tânăr de 30 de ani, din județul Gorj. Mașina acestuia a fost proiectată într-un autoturism parcat, acesta din urmă lovind gardul împrejmuitor al sediului poliției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma evenimentului, o femeie de 38 de ani și trei minori de 6, 8 și 11 ani, pasageri în primul autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital, la fața locului intervenind și echipaje SAJ și SMURD Dolj”, conform IPJ Dolj.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, mai arată IPJ Dolj.

Politica