vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Constănțeni arestați în Craiova pentru furt de țigări

Doi bărbați de 34 și 47 de ani din Constanța, au ajuns în arestul Poliției Dolj, pentru că au furat mai multe pachete de țigări. Cei doi ar fi intrat, în luna iulie, într-un magazin din localitatea Șimnicu de Sus, 500 de pachete de țigări. Cei doi ar fi furat din alte cinci județe țigări și alcool în valoare de aproximativ 125.000.

„În fapt, la data de 29 iulie a.c., polițiști au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 27 spre 28 iulie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale, din comuna Șimnicu de Sus, de unde ar fi sustras aproximativ 500 de pachete de țigarete.

În urma activităților desfășurate de către poliţişti, au fost identificați doi bărbați, de 34 și 47 de ani, din municipiul Constanța, bănuiți de comiterea faptei. Din cercetări s-a stabilit că în perioada mai – august 2024, cei doi ar fi pătruns și în alte 7 societăţi comerciale, din 5 județe, de unde ar fi sustras țigarete (aproximativ 5.000 de pachete) și băuturi alcoolice, fiind produs un prejudiciu de aproximativ 125.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au fost desfăsurate activităti investigativ-operative complexe, cei doi fiind reținuți de către polițiști, pentru 24 de ore”, a explicat Poliția Dolj.

Bărbații au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Politica