vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

S-a aruncat de la etaj după ce s-ar fi certat cu soțul

O femeie în vârstă de 56 de ani din Turceni Gorj, s-a aruncat de la etaj. Potrivit unor surse din anchetă, femeia s-ar fi aruncat, ieri, cu intenția de a se sinucide pentru că s-ar fi certat cu soțul ei din cauza unor cheltuieli în familie. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru femeia de 56 de ani, fiind declarat decesul acesteia.

„La data de 21 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi prin apelul de urgentă 112, de un bărbat, de 43 de ani, din orașul Turceni, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul 4, dintr-un bloc.

În urma deplasării la fața locului polițiștii au identificat pe sol o persoană de sex feminin, iar în urma stabilirii identității acesteia a reieșit faptul că ar fi o localnică, de 56 de ani. Tot la fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței, care a efectuat manevre de resuscitare, din nefericire, ulterior fiind declarat decesul femeii. În urma efectuării cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că femeia s-ar fi precipitat de la fereastra balconului și ar fi căzut pe sol”, a explicat Poliția Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Politica