marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Și-a pus iubita să fure de la un alt bărbat

Un bărbat de 36 de ani din Punghina, Mehedinți și-a pus iubita să fure de la un alt bărbat. Aceasta i-a furat victimei un lanț de argint, telefonul mobil și suma de 11.200 de lei. Păgubitul era într-o stare avansată de ebrietate. Pe femeia de 28 de ani a ajutat-o un alt bărbat, care a acoperit o cameră de supraveghere pentru ca aceasta să nu fie observată.

”Din cercetări, a reieșit că în noaptea de 15/16 iulie a.c., în intervalul orar 22.00-03.00, un bărbat de 36 de ani, din comuna Punghina ar fi instigat-o pe concubina sa, o femeie de 28 de ani, din Drobeta-Turnu Severin să sustragă de la un bărbat de 32 de ani, un lanț de argint pe care îl purta la gât, un telefon mobil precum și suma de 11.200 lei, profitând de faptul că victima era într-o starea vădită de ebrietate. 

Totodată, un alt bărbat de 32 de ani, din Drobeta-Turnu Severin ar fi acoperit cu ajutorul unui televizor, camera de supraveghere, pentru ca femeia să nu fie observată atunci când sustrage bunurile persoanei vătămate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, bărbatul de 36 de ani a părăsit municipiul Drobeta-Turnu-Severin deplasându-se în localitatea Buziaș, județ Timiș, la rude. 

Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele bănuite fiind aduse la sediul Poliției municipiului Drobeta-Turnu Severin”, a transmis IPJ Mehedinți.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani împreună cu iubita sa, au fost reținuți de oamenii legii pentru furt calificat.

Politica