joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Iubitul lui Katy Perry, surprins în timp ce admira posteriorul lui Kim Kardashian

Cei doi au participat la o gală caritabilă ce a avut loc la New York

Katy Perry și Orlando Bloom s-au cuplat în 2016, dar după zece luni s-au despărțit. Totuși, nu au putut sta departe unul de celălalt pentru mult timp, s-au împăcat și acum formează unul dintre cele mai solide și iubite cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt și părinții unei fetițe adorabile.

Recent, cei doi au participat la o gală caritabilă ce a avut loc la New York, unde au fost prezenți artiști, actori și antreprenori din întreaga lume. Printre invitații de la „Caring for Women Dinner” s-a numărat și celebra Kim Kardashian, iar fotograficii au surprins un moment inedit cu cuplul Perry-Bloom și starleta americană.

În timpul galei caritabile, Orlando a fost surprins privind posteriorul fostei soții a lui Kanye West. Fotografia s-a răspândit rapid pe internet, stârnind curiozitatea utilizatorilor de social media care au fost interesați să afle cum a reacționat logodnica actorului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fotografia în cauză a fost făcută luni seara, la dineul Caring for Women al Fundației Kering din New York City. Katy Perry a fost invitată la scurt timp la un post de radio, iar gazdele nu au ratat ocazia de a aminti de fotografia virală cu Bloom și Kardashian.

„Aici apari tu făcând o fotografie cu Kim Kardashian, iar Orlando se uită la ea”, a spus gazda, râzând în același timp, scrie Daily Mail.

Katy a intervenit, „la noi”, iar prezentatorul Elvis Duran a completat propoziția, „la fundul ei”.

El a continuat: „Adică, cum ai putea să nu?”. Iar Katy l-a aprobat amuzată: „Sunt de acord”.

Deci, stai, care este controversa?”, a întrebat artista care nu a părut deloc deranjată de remarca prezentatorului.  

„Nu există nicio controversă”, a răspuns gazda.

„Oh, grozav”, a mai spus ea.

Elvis a continuat să citească un articol despre evenimentul la care au participat Katy și Orlando, care descria imagini cu ei cu mâna actorului „chiar deasupra fundului lui Katy”.

„A fost în alte locuri”, a glumit ea, adăugând, „îmi pare rău să vă spun. Fiica mea are patru ani”.

Politica