joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Jon Bon Jovi a salvat o femeie de la sinucidere

Scene emoționante petrecute în Nashville, cu Jon Bon Jovi în prim-plan. Legenda muzicii rock a convins o femeie „tulburată emoțional” să se retragă de pe podul pietonal Seigenthaler.

Artistul american se afla în Nashville pentru a filma un videoclip, când a observat că pe marginea podului Seigenthaler, spre exteriorul construcției, se află o femeie ce părea a fi într-o criză emoțională, scrie libertatea.ro

Imaginile obținute de pe camerele de supraveghere arată cum renumitul solist s-a apropiat calm de femeie și au discutat. După câteva secunde în care au vorbit, femeia a fost ajutată de artist să revină pe partea pietonală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția din Nashville a confirmat situația și a admis că gestul lui Jon Bon Jovi a salvat, cel mai probabil, o viață.

Potrivit unei declarații postate miercuri pe rețeaua de socializare X a Departamentului de Poliție Nashville, solistul „a ajutat-o ​​să revină pe pod în siguranță”. „Este nevoie să ne ajutăm unul pe altul să fim în siguranță”, a adăugat șeful poliției din Nashville, John Drake.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție Nashville a declarat pentru CNN că femeia, a cărei identitate a fost protejată, a fost dusă la spital pentru tratament și evaluare psihologică.

Politica