joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Cheile noilor apartamente ANL din zona Potelu au fost predate chiriașilor

Autoritățile locale din Craiova au făcut pasul final, în ceea ce privește apartamente ANL din zona Potelu. Cheile acestor locuințe au fost predate chiriașilor. Lia Olguța Vasilescu a fost prezentă pentru a înmâna cheile tinerilor din oraș.

Astăzi am predat chiriașilor cheile noilor apartamente ANL din zona Potelu, un proiect realizat de Guvernul României prin Agenția Națională pentru Locuințe, destinat tinerilor sub 35 de ani. Primăria Municipiului Craiova a asigurat branșamentele la utilități atât pentru clădiri, cât și pentru apartamente și a realizat amenajările exterioare”, a anunțat Lia Olguța Vasilescu.

Au fost construite patru scări de bloc, însumând 64 de locuințe: 20 de apartamente cu o cameră și 44 de apartamente cu două camere. Clădirile sunt termoizolate, iar apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie, gresie, faianță, parchet laminat și tâmplărie din PVC.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primăria Craiova a finalizat recepția noilor locuințe de pe strada Potelu, destinate tinerilor, la începutul lunii august. Branșamentele la utilități, atât la clădiri, cât și la apartamente, au fost realizate de Primăria Craiova, în timp ce locuințele au fost executate de Agenția Națională pentru Locuințe – ANL.

Lucrările au început în vara anului 2022, fiind o continuare a proiectului de cartier ANL existent. Fiecare clădire are parter, trei etaje și pod, iar cele 64 de locuințe sunt dotate cu centrală proprie de apartament. Blocurile beneficiază de zone verzi și sunt asigurate locuri de parcare pentru rezidenți.

Politica