joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Jovo Lukic le pregătește surprize adversarilor din Liga 1: „Nu sunt atât de lent pe cât par”

Jovo Lukic este noul vârf de la CSU Craiova. El vine din Bonsnia, unde spune că nu avea condiții atât de bune, lucru care l-a făcut să rămână real impresionat de tot ceea ce a găsit la clubul finanțat de Mihai Rotaru. Atacantul este optimist și susține că, în ciuda faptului că este un fotbalist masiv, nu este deloc lent, când intră pe teren.

„E plăcut să fiu aici. Cred că am venit într-un loc foarte bun și este un pas înainte în cariera mea. Sper că mă voi adapta bine și cred că pot face multe pentru echipă. Negocierile au fost lente la început, dar mai târziu m-am gândit că nu există un singur motiv pentru care să nu merg la Craiova. Mai târziu a fost un lucru rapid și lin. Sunt foarte impresionat, nu avem condiții foarte bune de antrenament în Bosnia.

Dar aici este o altă planetă. Elvir Koljic mi-a spus doar de bine, acesta este unul dintre motivele principale pentru care am venit la Craiova. M-a ajutat foarte mult, pentru că nu știu limba română și încerc să o învăț cât de repede pot. Cred că un atacant bun trebuie să aibă calități la finalizare. Sunt puternic, nu sunt atât de lent pe cât par pentru că sunt mare. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre mine”, a spus Jovo Lukic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elvir Koljic va fi rivalul lui Jovo Lukic, la CSU Craiova. Ambii jucători din Bosnia o să simtă presiunea antrenorului, a echipei, a patronului, dar și a suporterilor. Toată lumea așteaptă goluri de la ei, pentru că trupa din Bănie a încercat toată vara să realizeze transferul unui vârf veritabil, care să înscrie și să aducă puncte în campionat.

Politica