joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Severin. Înscrieri pentru locuri de parcare

Primăria Severin anunță că parcarea nr. 165 are 127 de locuri și așteaptă cereri pentru procedura de atribuire sau licitație. Aceste locuri sunt orientativ destinate locuitorilor de pe străzile Orly, Crișan și Kogălniceanu, blocurile S1-S6.

„Astfel, dacă locuiți la o distanță de maxim 50 de metri de această parcare și nu aveți restanțe de plată către bugetul local, garaj, sau acces auto în curte, puteți depune o cerere pentru a participa la procedura de atribuire sau licitație, conform art. 14 din H.C.L. 58/2022.Pentru a participa, vă rugăm să depuneți o cerere tip, împreună cu documentele solicitate și menționate în cererea tip, către Direcția Patrimoniu a Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin, fie la sediul din str. Mihail Kogălniceanu, nr. 2, bl. VT3, fie online, la adresa [email protected]. Cererile pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei, secțiunea „Tipizate – Direcția Patrimoniu”, sau ridicate de la Direcția Patrimoniu ori Serviciul Comunicare din cadrul Primăriei”, transmit reprezentanții municipalității.

Cererile pot fi depuse în perioada 16 – 27.09.2024. „Cele depuse după această dată nu vor fi analizate pentru această sesiune, dar vor rămâne în așteptare pentru viitoarele atribuiri. Pe fiecare cerere se poate opta pentru un singur loc de parcare.Dacă aveți deja un loc de parcare în altă zonă din Drobeta Turnu Severin, cererea va fi considerată pentru a doua mașină”, conform reprezentanților Primăriei Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ședința de atribuire și licitație va avea loc pe 10 octombrie, la ora 10:00, în Sala Grigore Cerchez a Palatului Culturii „Teodor Costescu”.

„Dacă pentru un loc de parcare există un singur solicitant care îndeplinește toate condițiile, locul îi va fi atribuit direct, dar este necesar ca persoana respectivă să fie prezentă la ședință. Cei cărora li se atribuie locul vor fi anunțați în ședință și vor trebui să ridice permisul de parcare de la sediul Direcției Patrimoniu, între 17 și 31 octombrie 2024. Neînregistrarea în acest termen va duce la redistribuirea locului altor persoane înscrise pe lista de așteptare. Pentru locurile solicitate de mai mulți cetățeni, atribuirea se va face prin licitație publică, iar prezența la ședință este obligatorie”, mai transmit reprezentanții Primăriei Drobeta-Turnu Severin.

Cei care vor să obțină mai multe informații, pot suna la: Biroul depunere cereri: tel. 0252-321599 sau la Biroul analiză dosare: tel. 0252-314379/int.177.

Politica