joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Geoană, atac la Ciolacu: Meditații la engleză, meditații la economie. Dacă erai corigent la prea multe materii rămâneai și repetent

Mircea Geoană, proaspăt candidat la președinție, a declarat miercuri, 11 septembrie, într-un interviu la Pro TV, că nu îşi doreşte să ajungă în situaţia în care să aibă nevoie de meditaţii la economie, la engleză şi poate chiar la politică externă, cu referire la Marcel Ciolacu.

Geoană a spus că, pe vremuri, dacă erai corigent la mai multe materii, rămâneai repetent, o nouă trimitere la președintele PSD, care a recunoscut recent că a rămas corigent la o disciplină.

„Nu vreau să fiu în situaţia în care, cum recunoştea un alt candidat, ieri, că are nevoie să ia meditaţii la economie, meditaţii la limba engleză, mâine, poimâine, meditaţii la politica externă. Că dacă eşti corigent la mai multe materii, eu ştiu că pe vremuri, când erai corigent la mai multe materii, rămâneai şi repetent. Eu voi fi un preşedinte sută la sută activ şi implicat din prima zi până în ultima zi de mandat”, a spus Mircea Geoană, potrivit news.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Interviul a avut loc la câteva ore după ce fostul secretar general adjunct al NATO și-a anunțat candidatura la președinție. Pe 3 septembrie, premierul și președintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că a rămas corigent o singură dată, „era ceva cu economie politică”, pentru că, a susținut el, nu a ştiut să spună ce e Partidul Comunist Român.

Pe 10 septembrie, Marcel Ciolacu a spus că a avut rețineri ca premier în relaţiile externe, unde nu se simţea confortabil din cauză că nu știe limba engleză, dar că și-a pus profesor pentru că luptă cu el „să fie mai bun în fiecare zi”.

O zi mai târziu, Ciolacu a spus că meditațiile pe care le primește la economie și engleză sunt gratuite, iar profesorii de economie sunt Florin Georgescu și Cristian Socol.

Politica