miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Bătrână cercetată pentru că lovit un câine cu furca

O bătrână din comuna Întorsura, Dolj, este cercetată pentru că și-a lovit propriul câine cu furca. Pe rețelele de socializare au apărut imagini, cu bătrâna care lovește câinele. Femeia ar fi fost filmată de copii din localitate. Surse din comună susțin că bătrâna i-ar fi amenințat pe copii. Aceștia ar fi arătat imaginile unui adult, care ar fi cerut polițistului din localitate să ia măsuri, iar acesta ar fi spus că nu este de competența lui. Acum, IPJ Dolj a dispus verificări în acest caz.

Poliția animalelor a mers la fața locului pentru a face cercetări și pentru a prelua patrupedul. Potrivit unor surse, animalul este de negăsit pentru moment. Sursele din localitate susțin că ar fi fost omorât.

„La data de 11 septembrie a.c., având în vedere imaginile apărute pe o reţea de socializare, în care o femeie aplică mai multe lovituri unui exemplar canin ce se afla în curtea unei locuinţe, din comuna Întorsura, poliţiştii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii situații de fapt şi luării măsurilor legale”, transmite Poliția Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce privește acuzațiile aduse polițistului din localitate, IPJ Dolj a precizat:

„De asemenea, având în vedere afirmaţiile făcute pe aceeaşi reţea de socializare la adresa unui poliţist din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dolj a dispus efectuarea de verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale”.

sursa foto-video:FB/Adoptii Animale Craiova(Dolj)

Politica