miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Televizoare noi, donate secțiilor Spitalului Municipal Caracal

4 televizoare noi și suporturi TV de perete vor fi donate secției de Pneumologie din cadrul Spitalului Municipal Caracal. Alte 40 de televizoare au fost donate, de la începutul anului acesta, secțiilor spitalului.

Televizoarele au fost cumpărate în urma unei campanii organizate de preotul Ion Iagăru.

”Timpul petrecut în fața unui televizor, dacă te afli pe un pat de spital, îți poate reda buna dispoziție, te poate deconecta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Plecând de la această situație „de facto”, m-am gândit că nimic nu este imposibil și că am putea schimba împreună cu dumneavoastră, un strop din starea de spirit a celor care își petrec ore, ba chiar zile sau săptămâni întregi în saloanele spitalelo

De la începutul anului am derulat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea de televizoare noi pentru a-i bucura pe bolnavii, copii sau adulți, aflați în spital, singuri, speriați de boală, dar mai ales triști!

40 de televizoare și 40 de suporturi TV de perete!

Atâtea au fost donate de către asociația noastră, doar de la începutul anului acesta, secțiilor Spitalului Municipal Caracal.

Urmează să oferim încă 4 televizoare noi și suporturi TV de perete secției de Pneumologie”, a scris preotul pe pagina de Facebook.

Politica