miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Accident în Vâlcea! O persoană a ajuns la spital

Grav accident în Vâlcea! Pompierii vâlceni au intervenit pentru a salva o persoană care a rămas încarcerată în urma evenimentului rutier. Un TIR și un camion s-au izbit, miercuri dimineață, pe DN 7, în localitatea Budești din Vâlcea. Persoana încarcerată a fost salvată și predată echipajului medical.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în această dimineață, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Budești, DN 7.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost trimisă și o ambulanță SAJ. Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un autocamion, iar în urma impactului a rezultat o victimă încarcerată.
Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o, conștientă, echipajului medical SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului”
, spune ISU Vâlcea.

Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica