duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Andreea Bălan, despre căsătorie: „Nu e ceva ce doresc cu ardoare”

Andreea Bălan îl însoțește pe Victor Cornea la competiții de fiecare dată când are ocazia

Andreea Bălan și Victor Cornea se bucură de o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Deși nu sunt căsătoriți, formează deja o familie și au o relație foarte bună. Artista, care a fost căsătorită anterior cu George Burcea, tatăl fetelor sale, nu mai dorește să grăbească lucrurile în prezent.

Andreea Bălan a mai trecut printr-o căsătorie, iar această experiență nu a adus îmbunătățiri în relația de iubire, motiv pentru care nu simte o dorință puternică de a fi cerută în căsătorie. Cu toate acestea, lucrurile ar putea evolua în viitor, iar ea ar putea fi din nou pregătită pentru un astfel de pas important, conform Libertatea.

„Suntem alături unul de celălalt. Momentan mai așteptăm, vedem. Nu e ceva ce doresc cu ardoare, pentru că contează foarte mult conexiunea sufletelor. Noi ne iubim foarte mult și o hârtie nu face diferența. Drept dovadă au fost cazuri, și la mine, unde hârtia mai mult a stricat și a pus presiune și nu a fost ok. Mai bine așa, totul încet”, a declarat Andreea Bălan, la Știrile Antena Stars, potrivit Spynews.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea Bălan îl însoțește pe Victor Cornea la competiții de fiecare dată când are ocazia. „A fost acum o vacanță de o săptămână la Lacul Como, a avut el acolo turneu, a și câștigat și ne-am bucurat tare de tot că a venit cu încă un trofeu acasă, dar nu mai plec. Nu mai plec până în noiembrie, să termin cu Sala Palatului și am o lună, o lună și ceva și e ultima sută de metri. După Sala Palatului vreau să mă odinesc, îmi doresc să ajung iar în Australia, la Australian Open, să mă bucur, să culeg roadele acestui concert”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan nu este în niciun fel afectată de părerile oamenilor despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, jucătorul de tenis Victor Cornea. Solista și sportivul s-au născut la aproximativ 10 ani unul după celălalt. Cântăreața a împlinit 40 de ani pe 23 iunie anul acesta, iar tenismenul va împlini 31 pe 24 septembrie. Tocmai diferența de vârstă dintre ei face cuplul lor să funcționeze atât de bine, a mărturisit Andreea la Fresh by Unica.

Politica