duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Teatrul Colibri începe proiectul Urban Art-Street art grafic, în Craiova

Teatrul Colibri a solicitat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2024, prin suplimentarea surselor de venituri, astfel: 1.627.000 de lei pentru subvenții instituții publice și 6.000 de lei pentru secțiunea de dezvoltare. Consilierii locali și-au dat acordul, în ședința de joi, iar instituția subordonată Primăriei este gata să înceapă un nou proiect.

În mod implicit, conform solicitării, partea de cheltuieli se prezintă astfel:

  • salarii de bază- 1.450 mii lei
  • alte sporuri (CFP-10%) – 2,5 mii lei
  • indemnizație de hrana – 30 mii lei
  • alte drepturi salariale în bani – 1.5 mii lei
  • contribuții pentru asigurări sociale de stat – 2 mii lei
  • contribuție asiguratorie pentru muncă 2.25% – 13 mii lei
  • Reparații curente în suma de 120 mii lei, cuprinzând înlocuire conducte apă rece, canalizare şi refacere conducte încălzire termică.
  • Alte cheltuieli legale cu bunuri și servicii, în sumă de 8 mii lei, pentru suplimentarea proiectului: Urban Art-Street art grafic

Pentru că trendurile în artă propun perspective noi se impune o aliniere cu oraşele care promovează arta stradală (Bucureşti. Timişoara, Cluj. Oradea, Brașov, Bistrița. Bacau). Artiştii plastici participanții la acest proiect vor transforma spațiul urban într-o zonă de street-art cu lucrări care au o durată de timp limitată”, se explică în documentație.

Prin proiectul Urban Art-Street art grafic se urmăreşte identificarea unor artişti care au mai realizat picturi similare, prin achiziționarea serviciilor de pictură murală. Proiectul poate atrage o cointeresare pentru comunitate, oferindu-le posibilitatea să se identifice cu local, dar si pentru mai agenți economici din zona. Proiectul se adresează tuturor categoriilor de beneficiari pe care instituția îi vizează de regulă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cheltuieli de capital, în sumă de 6 mii lei, cuprind: un laptop cu licente, fiind necesar pentru desfăşurarea în bune condiții a manifestările ce se derulează în cadrul instituției, spectacole de teatru şi concerte, ce necesită folosirea de video proiecții. holograme şi redare sunet.

Politica