duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Polițiștii din Gorj au lovit cu autospeciala un câine apoi l-au amendat pe proprietar

Oamenii legii din Gorj au lovit cu autospeciala de Poliție un câine apoi l-au amendat pe proprietarul acestuia. Polițiștii au fost chemați în localitatea Polovragi din Gorj pentru că un bărbat a fost lovit cu palma de un vecin. Când au ajuns, aceștia au călcat mortal cu mașina câinele bărbatului. Bărbatul a primit amendă pentru că și-a lăsat patrupedul nesupravegheat.

„În seara de 3 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, din localitatea Polovragi, cu privire la faptul că ar fi fost lovit cu palma în zona feței de către un vecin.

În urma sesizării, o patrulă formată din polițiști din cadrul posturilor de poliție Baia de Fier și Polovragi s-a deplasat la fața locului în regim prioritar, în timpul deplasării lovind cu autospeciala de poliție un exemplar canin ce se afla nesupravegheat pe marginea drumului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul autospecialei a raportat evenimentul, fiind luate măsuri în consecință față de stăpânul exemplarului canin, pentru lăsarea animalelor nesupravegheate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991”, a explicat Poliția Gorj referitor la caz.

Politica