duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Antrenorul de karate cercetat pentru agresiuni sexuale, pus sub control judiciar

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi a luat decizia, prin ordonanță, a decis măsura de control judiciar până pe data 30 octombrie împotriva inculpatului G.B.D. pentru săvârșirea a trei infracțiuni de agresiune sexuală împotriva unui minori de 11, 13, respectiv 15 ani și a unei infracțiuni de agresiune sexuală împotriva unui minor în vârstă de 17 ani.

Procurorii vâlceni spun că inculpatul, în timp ce se afla pe raza Comunei Voineasa, în contextul organizării unui cantonament, în data de 1 septembrie, a exercitat acte de natură sexuală asupra unor persoane vătămate, în vârstă de 11, 13, 15r respectiv 17 ani. A fost vorba despre atingeri la nivelul corpurilor victimelor și îmbrățișări, victimele fiind în îngrijirea, ocrotirea și paza inculpatului, acesta abuzând totodată de poziția sa recunoscută de încredere și autoritate asupra victimelor.

„Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal și reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, au comunicat procurorii vâlceni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica