duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Rădulescu: Băgăm bani în sport!

Investițiile în sport înseamnă investiții în viitor, spune președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Administrația județeană a semnat un parteneriat cu Federația Română de Baschet, în urma căruia, în Vâlcea, vor fi organizate noi competiții sportive.

„Noi ne dorim o țară cu viitor și, tocmai de aceea, investim în sport. Astăzi, este despre baschet.

Alături de președinta FRB, Carmen Tocală, am semnat contractul de asociere cu Federația Română de Baschet, pentru desfășurarea unor noi competiții sportive în județul nostru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul acestui parteneriat, Consiliul Județean Vâlcea va aloca suma de 50.000 lei pentru a acoperi costurile necesare desfășurării următoarelor activități: participarea la competiția Next Generation Hoops- Rising Stars; organizarea Festivalurilor Regionale de Babybaschet și Minibaschet Feminin și Masculin; campionatul sportiv școlar județean de baschet, 4×4, ciclul primar; selecția regională pentru generația 2012; pregătire centralizată pentru selecționatele regionale 2012.

Activitățile propuse nu se vor limita doar la competițiile sportive, ci vor avea și un impact educativ, promovând valori precum disciplina, responsabilitatea și munca în echipă în rândul tinerilor din județ”, a afirmat Rădulescu.

Acesta este convins că inițiativa va contribui la promovarea turismului sportiv în regiune.

Politica