duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Investiții noi la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 90 de mii de lei

Se efectuează noi investiții la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu! Într-un anunț publicat pe site-ul de achiziții publice, Consiliul Județean Gorj recunoaște că unele echipamente ale unității medicale sunt „depășite fizic și moral” și necesită înlocuire cât mai curând posibil. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 90 de mii de lei, conform Pandurul.

„În momentul de față, dotarea din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu”, comuna Runcu este insuficientă, unele echipamente tehnice și medicale din dotarea laboratorului de analize medicale și a compartimentului de recuperare medicală respiratorie fiind depășite fizic și moral. Prin îmbunătățirea condițiilor de investigare și tratare a bolnavilor internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu”, comuna Runcu se urmărește creșterea gradului de satisfacție al acestora, ridicarea standardului calitativ al spitalului, creșterea numărului de pacienți tratați, cât și creșterea calității serviciilor de recuperare respiratorie.

În vederea asigurării unor analize medicale de calitate și pentru crearea condițiilor optime efectuării serviciilor de recuperare medicală în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu”, comuna Runcu, se impune dotarea corespunzătoare, în regim de urgență, a produselor care fac obiectul prezentei achiziții, respectiv: Centrifugă – 1 bucată, Hotă cu flux laminar vertical clasa II – 1 bucată, Stație de deionizare și purificare apă – 1bucată, Bandă de alergat cu înclinație – 1 bucată, Bicicletă medicinală – 1 bucată, Vestă drenaj bronșic – 1 bucată. Astfel, obiectivul prezentei proceduri este achiziția de echipamente pentru dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie ,,Tudor Vladimirescu”, procedura de achiziție fiind organizată pe 6 loturi în funcție de tipul echipamentelor”, se arată în anunț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica