duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Universitatea ,,Constantin Brâncuși’’ din Târgu Jiu, proiect de 2,4 milioane de euro

Proiectul are ca obiectiv principal dezvoltarea competențelor digitale și de pedagogie digitală

Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu (UCB) a anunțat lansarea unui proiect de amploare, menit să revoluționeze formarea profesională a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Proiectul, implementat prin Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, are ca obiectiv principal dezvoltarea competențelor digitale și de pedagogie digitală pentru 3000 de profesori, conform Gorj Express.

Conform comunicatului transmis de UCB Târgu Jiu, cursurile de formare vor fi complet gratuite și se vor desfășura online. Aproximativ 40% din orele de curs vor fi sincron, oferind astfel o interacțiune directă între participanți și formatori. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educației și vor aloca un minim de 30 de credite, asigurând recunoașterea oficială a competențelor dobândite.

Proiectul va fi implementat prin Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic. Proiectul are ca obiectiv dezvoltarea competențelor digitale și de pedagogie digitală pentru 3000 de cadre didactice din învățământul preuniversitar. Cursurile de formare vor fi gratuite, se vor desfășura online, 40% din numărul de ore sincron. Cursurile de formare sunt acreditate de Ministerul Educației și vor avea alocate min. 30 de credite. Informații suplimentare se pot obține de la dna lector univ. dr. Elena Paliță – manager proiect, director Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic. Felicitări celor implicați în scrierea acestui proiect!!”, se arată în comunicatul transmis de UCB Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica