duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Lucrări pe Magheru – Bunoiaca. Drumul, la jumătate

Modernizarea Drumului Județean 607 B, realizată de Consiliul Județean Mehedinți pe tronsonul Magheru- Bunoaica, continuă. Constructorii au turnat stratul de binder pe jumătate din lungimea de 19,377 km, prinsă în proiect, menționează reprezentanții administrației mehedințene.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers la fața locului împreună cu primarul Cătălin Drăghici, dirigintele de șantier, reprezentanții constructorilor și reprezentanții Consiliului Județean, pentru a urmări procesul de asfaltare.

Lucrările derulate până în acest moment au constat în realizarea de trotuare, racorduri cu drumurile laterale, accese la proprietăți, șanturi și amenajarea de fundație pentru parapet în localitatea Jidoștița, arată reprezentanții CJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Lucrurile merg bine cu această investiție și am speranța că vor continua în acest mod. Investiția este importantă atât pentru locuitorii din comuna Breznița Ocol, cât și pentru toți cei care circulă către comunele Cireșu și Podeni.

În urmă cu ceva timp, în localitățile Magheru și Breznița Ocol, s-au realizat rețelele de apă și canalizare, iar drumul a fost afectat de intervențiile necesare investițiilor, astfel că era foarte important să îl reabilităm și o facem cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Investiții “Anghe Saligny”.

Așa cum decurg lucrurile, până la sfârșitul anului, va fi primul strat de asfalt pe toată lungimea drumului”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica