duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

A ajuns în arestul poliției pentru că și-a lovit soția în cap cu un lemn

A ajuns în arestul poliției pentru că și-a lovit soția în cap cu un lemn și nu a respectat ordinul de protecție emis împotriva lui. Un bărbat în vârstă de 56 de ani din satul Celei a fosr reținut pentru că și-a lovit soția. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție să părăsească locuința, iar el nu a respectat acest lucru. Poliția a fost alertată de către fiul bărbatului că acesta a lovit-o pe mama sa.

„În seara de 03 septembrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați direct de către un tânăr, de 20 de ani, din satul Celei, cu privire la faptul că mama sa, ar fi fost lovită cu un obiect din lemn în zona capului de către tatăl acestuia, care nu respectă obligațiile instituite prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgu Jiu în cursul aceleiași zile.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că bărbatul de 56 de ani, a fost găsit la locuința comună, în dormitorul femeii, iar din discuțiile purtate cu aceasta, reiese faptul că pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi fost lovită în zona capului cu un obiect din lemn de către soțul ei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcarea ordinului de protecție și violență în familie”, a precizat Poliția Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Politica