duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Echipamente digitale pentru încă 28 de laboratoare de științe din Vâlcea

Consiliul Județean Vâlcea a semnat încă un contract pentru un nou lot de echipamente digitale pentru laboratoare de știință, în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar la nivelul Județului Vâlcea”. Prin acest contract, în valoare de aproximativ 175.800 euro, vom echipa 28 de laboratoare de știință din școlile și liceele din județ cu tehnologie digitală de ultimă generație.

Laboratoarele vor beneficia de: ➢ Table interactive ➢ Laptopuri ➢ Sisteme de sunet ➢ Camere de videoconferință ➢ Imprimante multifuncționale ➢ Scanere de documente ➢ Alte dispozitive și echipamente tehnologice: routere, unități de stocare, videoproiectoare, microscoape digitale, softuri educaționale, filme didactice și multe altele.

Termenul de livrare este de maxim 90 de zile, iar acest pas face parte dintr-un proiect mai amplu, cu o valoare totală de aproximativ 7 milioane de euro. Investim în viitorul copiilor noștri și în pregătirea lor pentru o lume din ce în ce mai digitalizată!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica