duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Cioban spânzurat la Bârca

Un cioban, care lucra la o stână din comuna doljeană Bârca, a fost găsit spânzurat de grinda unui șopron, a anunțat IPJ Dolj.

”În seara zilei de 02 septembrie a.c., polițiștii Secţiei 14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Bârca, cu privire la faptul că l-a găsit spânzurat pe bărbatul ce lucra ca cioban, la stâna pe care acesta o deține, pe islazul comunal.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, fiind identificat un bărbat de 36 ani, din comuna Bârca. Din nefericire, acesta a fost găsit spânzurat de grinda unui șopron. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de ambulanță care a constatat decesul”, au anunțat polițiștii doljeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trupul bărbatului a fost depus la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale și stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând a fi propusă soluție prin unitatea de parchet competentă. În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit cauza decesului – asfixie mecanică prin spânzurare.

Politica