duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Dosar penal pentru o femeie care a dat foc la Racovița

O femeie în vârstă de 61 de ani, din comuna Racoviţa, bănuită de incendiile de vegetaţie uscată din zona muntoasă a localităţii pe care pompierii încearcă să le stingă de două zile, s-a ales cu dosar penal după ce a recunoscut că a dat foc în spatele casei, aproape de pădure.

„La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Racovița, se manifestă un incendiu la o vegetație uscată din apropierea unor locuințe.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că cele sesizate se confirmă, pompierii desfășurând activități specifice pentru stingerea incendiului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 61 de ani, din localitatea Racovița, aceasta fiind bănuită de producerea incendiului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”, pentru a fi stabilite toate cauzele și împrejurările în care s-a produs incendiul.

În funcție de evoluția anchetei, vor fi dispuse măsurile legale care se impun”, transmite IPJ Vâlcea.

Politica