sâmbătă, octombrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova a încheiat orice negociere cu Rapid și FCSB pentru transferul lui Andrei Ivan

Mihai Rotaru spune că nu negociază cu Rapid sau FCSB, pentru transferul lui Andrei Ivan. Finanțatorul alb-albaștrilor explică faptul că atacantul mai poate ajunge doar în Turcia, Rusia sau în zona Golfului, dar numai în cazul unei oferte foarte bune.

Nu există nicio discuție cu Rapid sau Gigi Becali pentru Andrei Ivan. În primele cinci campionate mai există mercato doar astăzi (n.r. vineri). În acest moment nu luăm în calcul să ne despărțim de Andrei Ivan.

Nu trebuie să ne organizăm pentru că Andrei Ivan va pleca. Dacă se va întâmpla înseamnă că va veni o ofertă foarte bună pentru club și Andrei. În acest moment nu sunt aproape de aceste cifre. Perioada de transferuri este deschisă în Turcia, Rusia și zona Golfului”, a spus Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gigi Becali a dezvăluit că a negociat cu Mihai Rotaru, pentru o mutare a atacantului la FCSB. Patronul formației din Capitală a spus chiar și care a fost suma despre care s-ar fi discutat: 500.000 de euro.

Am avut niște discuții pentru Ivan. A zis că prețul corect pentru el e de 500.000. Am vorbit și eu cu oamenii mei și nu… Nu e vorba că e o sumă mare, dar nu a mai confirmat. Mie îmi plăcea de el. Nu știi ce se întâmplă în fotbal. Uite Băluță, anul trecut era cel mai bun, anul ăsta trebuie să joace de frică. Trebuie să bag frica în el. Încă mai am încredere în el, bag frica în el, cum am băgat frica în Popa, în Lixandru”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Rapidiștii au recunoscut și ei interesul pentru atacantul celor de la CSU Craiova. Andrei Ivan este un fotbalist pe placul lui Marius Șumudică, antrenor cu care Mihai Rotaru se consulta în unele momente, când avea nevoie de un sfat din exterior.

Există şi pentru Andrei Ivan un interes. Există discuţii, după ce vom analiza mai mult, vom vedea ce se va întâmpla. Vom discuta cu Marius Şumudică să vedem care sunt şi doleanţele lui, ce intenţionează, ce preferă şi vom lua o decizie”, a spus Viorel Moldovan în cadrul unei conferințe de presă.

Politica