vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mihăiță Pleșan o vede pe CSU Craiova campioană

Mihăiță Pleșan e cu ochii pe cei de la CSU Craiova. El este un apropiat al lui Mihai Rotaru și, nu de puține ori, pune umărul și când vine vorba de transferurile făcute de trupa din Bănie. Acum, fostul fotbalist de la CSU consideră că oltenii sunt favoriți să câștige campionatul, mai ales sub comanda lui Costel Gâlcă.

(n.r – Cine e favorita la titlu?) Craiova și CFR din punctul meu de vedere. Costel Gâlcă este un antrenor cu foarte multă experiență, pe care mi-l doream la Craiova de vreo 2 ani. Craiova este una dintre favoritele la câștigarea campionatului anul acesta, mai ales dacă vor aduce încă 2-3 jucători”, a declarat Pleșan pentru Sport.ro.

Mihăiță Pleșan a ajuns la CSU Craiova în anul 2013, din prima ligă rusă, pentru a susţine proiectul „renaşterii fotbalului craiovean”, așa cum l-a numit Mihai Rotaru. La acea vreme, Pleșan a fost căpitanul echipei în Liga a II-a, conducându-i pe alb-albaştri în marș forţat spre prima divizie a țării. A evoluat în 19 partide, marcând de cinci ori și reușind două pase de gol. De asemenea, a reușit să adune în total 1.307 minute.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica